logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Полтаві в оренду здається на вигідних умовах

Оренда комерційної нерухомості в Полтаві та інших українських містах є об’єктом зацікавленості багатьох підприємців. Для цієї комерційної операції вони використовують систему електронних торгів Prozorro.Продажі. По всіх населених пунктах України нежитлові приміщення використовуються для отримання прибутку від ведення підприємницької діяльності. Коли ви берете нерухомість чи будь-який інший актив у тимчасове користування, то спрощуєте собі бюрократичну роботу і одночасно забезпечуєте можливість швидкої зміни розташування об’єкта у разі потреби.  

У Полтаві оренда комерційної нерухомості є популярним запитом

Знаходьте потрібні аукціони з оренди комерційної нерухомості в Полтаві чи іншому місті на майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі. Наприклад, ви можете використати платформу ТОВ “Українська енергетична біржа”. Серед лотів ви можете натрапити на здачу перших поверхів багатоповерхівок, окремих приміщень в одноповерхових будівлях або ж цілих споруд конкретного чи вільного призначення.

Полтава входить в перелік міст України з достатнім рівнем інвестиційної привабливості. Тут активно розвиваються різні види бізнес-діяльності. Враховуючи це, ми можемо виділити такі об’єкти комерційного призначення, які мають велику затребуваність серед підприємців:

  • торгові приміщення для найрізноманітніших товарів;
  • офіси компаній, які надають різні види послуг;
  • інфраструктура соціального призначення (спортивні зали, медзаклади, перукарні та багато інших).

При виборі об’єкта для своєї діяльності детально вивчіть його основні і другорядні характеристики. Наприклад, загальний стан будівлі, яка інфраструктура знаходиться поруч (зупинки, паркомісця тощо), площа. Аналіз цих даних можна проводити прямо в системі Прозорро.Продажі, зареєструвавшись на майданчику sale.ueex.com.ua. У такий спосіб вам вдасться вибрати найкращу нерухомість, яка надалі забезпечить вам чималий клієнтооборот, а отже, і прибуток. Враховуйте індивідуальні особливості, які передбачає ваш бізнес.

Оренда комерційної нерухомості у Полтаві на майданчику ТОВ УЕБ

Головними перевагами ринку нерухомості є стабільність та передбачуваність відносин на ньому. Приміщення різного призначення приносять їхнім власникам та орендарям регулярний дохід. А найкращим варіантом для пошуку таких об’єктів є майданчики системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. Публічні торги з оренди комерційної нерухомості в Полтаві та інших містах проходять саме на таких онлайн-платформах.

Для участі в електронному аукціоні вам потрібно здійснити мінімальні дії:

  • нескладна реєстрація;
  • вибір лота;
  • сплата грошових внесків;
  • подача заявки із закритою ціновою пропозиції.

У разі потреби ви можете звернутися до консультантів ТОВ УЕБ за телефоном (044) 337-77-65.

Також налаштовуйте наші зручні боти у Telegram і Viber для отримання моментальних сповіщень та слідкуйте за офіційною сторінкою у  Facebook.